Friday, 9 November 2018

Missed you.

Hi, im back with my sad emotion again :"). Hi sayangg, how are you? is everything okay? i miss you sayang. Rinduu sangat 😭 Rindu semua. hm i missed yr smile, yr laugh, your silly jokes, yr love. hm semua lah. Bila nk balik? lamanyaaa 😢 Busynyaa kat sanaa hm. I taktahu nk react mm mana sebab tahlah bercampur campur perasaan ni. Perasaan sedih sangat sbb jauh. Perasaan marah kenapa even busy sangat takkan 1 text pun tk boleh nk hantar. Perasaan bila sakit nak org yg sayang dekat dgn I. Perasaan rindu nk gurau semua tu. I don't know. Hm kenapa lah benda mcm ni blh seksa jiwa raga I. Its been 20days already without you, text from you even yr voice. I miss everything abt you sayang. hm banyaknya story nk cerita :") Tahu tak sekarang i buat semua benda sorang2, dulu awak hantar pg class, now I drive sorang2 pg class, I stay kt Starbucks for the whole day nk siapkan assignment, I lunch sorang2, kadang2 sampai tk makan pun sehari sebab tk rasa lapar pun. Kalau boring sangat, i pergi tgk wayang sorang2 pun jadilah haha, Dulu awk selalu layan sy meroyan craving nk mkn apa, sekarang sy craving apa2 sy senyap je, kalau teringin sangat baru pergi beli sendiri :"). Its so damn hurt you know tk blh ws semua and you pun kena pura2 hadap dgn tenang mcm okay je tk sedih pun padahal haih. I know busy sebab kerja bukan sebab lain tapi I still tk blh. But at least i try I tak ws apa pun I tknk kacau diaa sibuk. So hari2 i harap dia ws. hari2 bila phone bunyi I harapkan ws datang dari dia :") hm i miss you so much sayang 💔 Balik cpt okay? I tunggu.
Iloveyouuu 💗

Friday, 26 October 2018

Happy 2,923 day together.

HI, Im back :) sorry I kena cari kekuatan lagi nk update post kali ni. Happy 8 Years Anniversary sayang 💗 Sorry, i can't wish you on that day. sebab tah lah dia mcm buat apa nk wish padahal you don't really mean it pun. So i biarkan dia je yg wish sbb that time I sedih, sebak, emosi semua ada. I taktahu lah kadang diri I tak bg nak faham keadaan padahal I dah adapt dengan benda ni dah bertahun tapi tahun ni sedih dia lain macam hm. I kadang marah diri sendiri kenapalah tak faham-2 keadaan yg paksa kita jd mcmni kadang nak attention pun ada. Kah! But now I dah okay sikit, dah kuat sikit. haha so back to the wish.


Happy 8 Years Anniversary Sayang,
I'm so grateful to have you in my life,
I sayang you,
I always do,
But i'm sorry sometimes I can't control my self,
Selalu emosi, nak itu nak ini,
Sy nak perhatian je senanya, haha :")
I miss youu sayang,
Missyou sooo much :")
Thankyou for yr time,
Thankyou for yr loves,
Thankyou for yr smile,
Thankyou for always caring abt me,
Thankyou for always helping me for the assigment,
Thankyou for always bare with me,
Thankyou for all the memories we've created together,
Thankyou for 2920 days together,
Thankyou for everything my love 💞
I really hope that our relationship wil stay longer 
inshaAllah.
To many more adventure together sayang 💋
i really love you with full of my heart 💕