html>
Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello earthlings and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
[POST CODE. WIDTH 219 HEIGHT 100]
[FORM CODE. WIDTH 175 HEIGHT 86]


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Seorang sahabat.

Hi, kenapa datang balik? cukuplah hari hari aku rindu seorang sahabat ni dtg pulak tiba-2. Tahu tak nak lupakan kenangan ni susah :") haih call bila dah angkat cakap hello terus tutup. kenapa? aku tak harap lah apa apa cuma doa semuanya baik-2 & kau bahagia selalu tu je. Walaupun kita dah tak contact tapi aku masih lagi ingat kau selalu ada dgn aku. Mungkin sebab ni lah kan tak boleh lupakan sahabat. Sebab kenangan tu walaupun tak banyak macam kau dgn kawan-2 yg lain tapi ada juga untuk aku rindu & kenang hari-2 :"). Orang kata aku gila sebab sedih & rindu dekat seorang sahabat melebih-2 kalah putus cinta dgn bf. Harhar biar aku sorang jela yg rasa en. Aku sedih bukan takde kawan tapi sedih tak ramai kawan yg perangai macam kau. Bukan tak suka kau pergi. Tapi mungkin inilah yg terbaik kan. Ramai lagi yg perlu kau jaga bukan aku. Aku pandai jaga diri :") Aku tau kita takkan jadi macam dulu pun. Cukuplah kenangan tu simpan je dalam hati buat hilang rindu aku hari-2.Kuat betul penangan seorang sahabat ni kan sampai rindu hari-2. Kasih sayang untuk seorang sahabat ni lain dengan sayang kawan. Beza tau! Sampai sini je untuk hari ni. Bila aku rindu aku post dekat sini lagi ye :") sebab aku tau kau takkan baca pun. Mungkin nak tukar blog ni cerita pasal kau je. harhar istimewa nya kau ni :") Mata dah masuk habuk lah pergi dulu. Assalamualaikum ;)